image image image image image image image
27.10. MASTER GUITAR TOUR
Read the Full Story...
28.10. HARD TIME - 25 GODINA
Read the Full Story...
31.10. HALLOWEEN PARTY
Read the Full Story...
02.11. HORNSMAN COYOTE (SRB)
Read the Full Story...
03.11. WICKED GARDEN
Read the Full Story...
07.11. NASHVILLE PUSSY (U.S.A.)
Read the Full Story...
18.11. LED ZEPPELIN TRIBUTE
Read the Full Story...
1 2 3 4 5 6 7

IZDVOJENO @ HARDPLACE

27.10. petak 
MASTER GUITAR TOUR
THOMAS ZWIJSEN & BEN WOODS

28.10. subota 
HARD TIME 25th ANNIVERSARY SHOW

31.10. utorak 
HALLOWEEN PARTY
RAMMSTEIN by KEIN ENGEL

02.11. četvrtak 
HORNSMAN COYOTE (SRB)

03.11. petak 
WICKED GARDEN

04.11. subota 
INDIGO rođendan

07.11. utorak 
NASHVILLE PUSSY (U.S.A.)

10.11. petak 
CHAOS ADDICT & INCITER + METAL JAM

11.11. subota 
NJUŠKE NJUŠKAMA #5

17.11. petak 
NEMESIS, MEPHISTO'S REQUIEM

18.11. subota 
LED ZEPPELIN by KULA

24.11. petak 
IRON MAIDNEM (H)

25.11. subota 
3 KRALJA

30.11. četvrtak 
FENDER MEGE MUZIKA NAGRADA

01.12. petak 
ALICE IN CHAINS tribute by SUNSHINE

02.12. subota 
EX YU PARTY 20 DO ASA 6.rođendan

09.12. subota 
DOORS by CASSANDRA AT THE WELL

16.12. subota 
ZADRUGA

23.12. subota 
PEARL JAM by JEREMYS ALIVE
Eddie B. party

29.12. petak 
SUPERBAKE

30.12. subota 
DRIFTERS

31.12. nedjelja 
ROCK'N'ROLL DOČEK NOVE GODINE

13.01. subota 
ROCKABILLY PARTY
JOHNNY AND HIS ROCKIN TUNES

Anketa

Jeste li bili u klubu Hard Place?

02.11. HORNSMAN COYOTE (SRB)

Hornsman Coyote je autorki projekt nemanje Kojića Kojota nekadašnjeg frontmana kultnog beogradskog banda Eyesburn. On izvodi roots reggae sa primjesama drugih glazbenih žanrova, kreirajući na taj način zaista originalni izričaj. Hornsman Coyote glasi za jednog od najcjenjenijih reggae trombonista u Europi, a tijekom dugogodišnje karijere surađivao je sa legendama poput Lee Scratch Perry, Max Cavalera, Rootz Lions, House of Riddim i mnogim drugim poznatim imenima. U okviru promocije aktualnog albuma "Sevengreen" Hornsman će odsvirati ekskluzivni zagrebački koncert u Hard Place-u u četvrtak 02.11. Ulaznice uskoro u prodaji.
 
 
Web: www.hornsmancoyote.com
FB: www.facebook.com/hornsmancoyote
 
Youtube:
 
Bells of hate (novi singl): https://www.youtube.com/watch?v=NU36N4f7AFI
I belive (singl sa novog albuma): https://www.youtube.com/watch?v=EhUsueDYb6k
Belly of the beast (hit sa prošlog albuma): https://www.youtube.com/watch?v=bv_GEGT0RMw

BIO:
Nemanja (aka HORNSMAN COYOTE) Kojić je kasnih 90-tih započeo svoj rad kao DUB trombonista, pridruživši se tada srpskim reggae pionirima - DEL ARNO band-u. Kao tinejdžer je bio inspiriran Roots reggaeom i Hard Core/Punk/thrash muzikom. 1994. osniva jedan od najzapaženijih crossover bendova na Balkanu EYESBURN. Njegov rad sa Eyesburn-om ga je kasnije doveo do suradnje sa brazilskim world music/metal superstarom Maxom Cavalerom. Posle prvog prekida rada Eyesburn-a 2005, Coyote odlazi u London gdje upoznaje Jerry Lions-a (Twinkle Brothers), prvog Roots Reggae producenta koji sa njim radi na trombonskim instrumentalnim pjesmama. Nedugo zatim upoznaje Jah Works produkciju sa kojom radi na svom prvom internacionalnom instrumentalnom albumu BRASS ROOTS i ulazi na današnju europsku dub/reggae scenu. Od tada Coyote isporučuje trombonske linije i aranžmane za mnoge producente širom Europe i svijeta. Sa njegovim trombonskim instrumentalima objavljeno je blizu 40 vinil izdanja sa različitim producentima i poznatim reggae pjevačima. Sa svojim trombonskim dionicama i aranžmanima gostovao je i na albumima legendarnih reggae umjetnika kao sto su LEE SCRATCH PERRY i MAX ROMEO. 2005. godine Coyote odlazi u Poljsku gdje potpisuje ugovor za dva vokalno instrumentalna albuma sa izdavačkom kućom Karrot Kommando. Hitovi kao što su GLOW JAH LIGHT i FLOWER FIELDS otvaraju mu vrata mnogih festivala i klubova širom Evrope, ali i Meksika (2009). 2010 Coyote kreće na interkontinentalnu turneju sa Jah Mason-om i Lutan Fyah-om. Tijekom i posle tih putovanja nastaje veliki hit sa Jah Mason-om. Belly of the Beast bilježi svjetski uspjeh i izlazi na singl ploči za njemačku etiketu IRIE ITES. 2013. izlazi duplo LP izdanje sa londonskim DUB CARAVAN-om pod imenom BREATH OF PEACE. U stranim zemljama uživo je nastupao sa riddim bendovima House of riddim (AUS), DUB AKOM (FR) i brojnim lokalnim sound sistemima. 2012. u Srbiji formira svoj reggae bend HORNSMAN COYOTE and SOULCRAFT. Pod tim imenom snimljena su dva albuma. Debi (2013) i Safe Planet (2016). Svirao je na svim većim lokalnim festivalima (Exit, Seadance) i mnogim stranim (Sziget, Irie Vibes, Sunsplash, Outlook ...) Dok je u Srbiji radio sa Soulcraft-om, njegova zastupljenost na internacionalnoj reggae sceni nije oslabila. U periodu od 2013-2016. objavio je mnoštvo singlova. Početkom 2016. izlazi ROARING BRASS. Militantni UK Dub album produciran i izdat od strane ondonskog Rasta veterana ROOTS HITEK. U poslednjih par godina Coyote je često baziran u Earthworks studiju (Amsterdam), u kome je do sada radio na vokalno instrumentalnim pesmama sa Jah Works, Bunnington
Judah-om i holandskim reggae pionirima High Notes band-om. Pošto i nakon svih putovanja uporno ostaje u svojoj zemlji, gotovo je nemoguće nabrojati saradnje i gostovanja sa domaćim muzičarima. 2016. u Srbiji nastaje novi crossover bend predvođen Kojotom. Crossover rock&roll sa uticajima muzike sa četiri strane svijeta, pod imenom REMEDY. Album očekujte u tijeku 2017.