image image image image
07.07. MARIO KOVAČ
Read the Full Story...
08.07. SKUNK ANANSIE TRIBUTE
Read the Full Story...
14.07. AZRA TRIBUTE - ZATVARANJE SEZONE
Read the Full Story...
15.07. ERIC SARDINAS
Read the Full Story...
1 2 3 4

IZDVOJENO @ HARDPLACE

24.06. subota
ROCKABILLY PARTY
JUMPIN' JIGAWATTS

07.07. petak 
MARIO KOVAČ

08.07. subota 
SKUNK ANANSIE by CHARLIE'S FLOW

14.07. petak 
AZRA by FANTOM SLOBODE
Zatvaranje sezone

15.07. subota 
ERIC SARDINAS (U.S.A.)
Zatvaranje sezone

21.07. petak 
THE APPROVED (G.B.)

01.09.petak
AC/DC by BALLBREAKERS
Otvaranje sezone

23.09. subota 
EKV tribute by STEINER
In memoriam Milan Mladenović

28.09. četvrtak 
GOTH (Portugal/UK)

05.10. četvrtak
LION SHEPHERD (Poland)

19.10. četvrtak 
TETHRA (Italy)

07.11. srijeda 
NASHVILLE PUSSY (U.S.A.)

Anketa

Jeste li bili u klubu Hard Place?

15.07. ERIC SARDINAS

Hard Place - Biggest Little Rock Club in Town - Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu - EKSKLUZIVNI KLUPSKI KONCERT ERICA SARDINASA u subotu 15.07. za zatvaranje sezone!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 110 KN U HARD PLACE-u, ROCKMARKU i DIRTY OLD SHOP-u. NA DANE KONCERTA ULAZNICE PO CIJENI OD 130 KN.

Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb, nakon što zasvira na prvom Thrill Blues Festivalu u Trilju. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali "tko je taj Eric Sardinas?" i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar) tako je na zadnjem posjetu (27/28.04.2016.) odsvirao dva fenomenalna koncerta u Hard Place-u na kojima se stvorila prekrasna magija između izvođača i rasprodanog kluba i mi ćemo je i ovog puta pokušati ponovo pronaći. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica sa ove ekskluzivne nastupe u "najvećem malom rock klubu u gradu" zasigurno će svjedočiti jednom od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se "licem u lice" sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na bini Hard Place-a uz svoj Big Motor prateći band. Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga 'ko je "velika faca" i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu!