IZDVOJENO @ HARDPLACE

23.07. utorak 
ZATVARANJE SEZONE
NASHVILLE PUSSY (U.S.A.)

26.07.-31.08. 
SUMMER ACOUSTIC STAGE

06.09. petak 
OTVARNJE SEZONE
MARIO KOVAČ

07.09. subota 
OTVARNJE SEZONE
AC/DC by BALLBREAKERS

20.09. petak 
PEARL JAM PROJECT

27.09. petak 
8. ROĐENDAN HARD PLACE-a!

28.09. subota 
8. ROĐENDAN HARD PLACE-a!

05.10. subota 
KILL IN MANJARO

24/25/26.10. čet/pet/sub 
11th CROATIAN BLUES CHALLENGE

12.07. petak 
GUNS'N'ROSES TRIBUTE & PURE TONIC (D)

19.10. subota 
DOLCEVITA by D.J. ROBERT MAREKOVIĆ

29.10. utorak 
LIZA COLBY SOUND (U.S.A.)

11.03. srijeda 
REVEL IN DIMES (U.S.A.)

Anketa

Jeste li bili u klubu Hard Place?

22.07. ponedjeljak - BLAUMONTAG - AFTER WORK KARLOVAČKO PARTY

Prastari i davno zaboravljeni zagrebački običaj je bio da majstori i njihovi pomoćnici uzmu ponedjaljak slobodno i pohode krčme te se opuste uz pokoju čašicu previše! Taj dan se nazivao BLAUMONTAG i mi se u Hard Place-u zalažemo za povratak ove stoljetne purgerske tradicije. Tako Vas ovaj ponedjeljak u Hard Place-u očekuje prepuni Jukebox dobre glazbe, fliper, biljar sa 6 rupa, 15 kugli i 2 štapa i VELIKA KARLOVAČKA PO 12 KUNA! Kako su rijetki oni koji vole ponedjeljak, Hard Place je tu da Vam ga bar malo popravi. Dakle cijelu noć možete napucavati 8-ball, birati na jukeboxu omiljenu stvar, upucavati se našem krasnom osoblju ili probati oboriti rekord na fliperu i zaraditi 5 besplatnih piva. ŽIVIO BLAUMONTAG!

 

23.07. utorak - NASHVILLE PUSSY (U.S.A.) - ZATVARANJE SEZONE

NASHVILLE PUSSY nakon dvije godine ponovo stižu u Hard Place! Na zatvaranju sezone, u utorak 23.07., biti će žestoko uz ovaj legendarni band koji je i sam Lemmy obožavao!

Nakon sjajne sezone u kojoj smo gledali i slušali puno dobrih bandova (Left Lane Cruiser (USA), The Bonneviles (Ireland), James Leg (USA)....) završti ćemo niz sa neponovljivim NASHVILLE PUSSY!

Kritičari „tepaju“ Nashville Pussy da zvuče kao AC/DC dok boksaju sa Lynyrd Skynyrd, a Motorhead gledaju... nazivaju ih najboljim rock party bandom.... Nastali iz pepela banda NINE POUND HAMMER 1997. od osnutka su odsvirali preko 1000 koncerata u više od 40 zemalja svijeta, osvojili nominaciju za Grammy, bili na turnejama sa SLAYER, MOTORHEAD, ZZ TOP, LYNYRD SKYNYRD i mnogim drugima, a njihova gitaristica Ruyter je uvrštena na listu najboljih ženskih izvođača svih vremena! Prema tome nemojte propustiti pogledati legendarne NASHVILLE PUSSY u Biggest Little Rock Clubu 23.07.2019.

Nakon što su prošli put "razvalili" svirkom, scenskim nastupom i sjajnim odnosom sa publikom, za očekivati je da će i ovaj koncert (kao i prethodni) biti rasprodan, pa svi oni željni sjajnog žestokog rock'n'rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna (da ne bi kao i neki prije ostali ispred kluba) u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu i na entrio.hr https://www.entrio.hr/event/nashville-pussy-hard-place-6510 Na blagajni kluba, ako koja ostane, ulaznice će koštati 100 kn.

Osigurajte si mjesto za još jedan veliki rock'n'roll spektakl koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu na samom zatvaranju sezone svirki!

https://www.youtube.com/watch?v=TW55dGPr9vI

 

24.07. srijeda - SLATKA SRIJEDA - MEDICA PARTY

Ove Slatke srijede od 20 sati u Hard Place-u Vas očekuje Medica party gdje ćete slatki nektar uživati po cijeni od 6 kuna. Liker od meda, medna rakija, medova rakija, medica ... je prirodni tradicionalni napitak naših starih. Poznato je da se takav sličan napitak spremao još za vrijeme starih Rimljana. Proizvodi se u gotovo svim zemljama svijeta i svijeta i uz medovinu spada u najstarija alkoholna pića. Pa eto prilike da uživate u Hard Place-u, sladite se Medicom, zaigrate fliper ili bilijar i izaberete svoju omiljenu stvar na jukeboxu..

 

25.07. četvrtak - BILIJAR & JUKEBOX NIGHT

Ovaj četvrtak odmaramo od live svirke uz popularne cijene pića, prepuni Jukebox dobre glazbe, novi fliper, biljar sa 6 rupa, 15 kugli i 2 štapa i naše prekrasno osoblje koje za Vas radi do 1 sat. Odmorite se od buke i galame uz dobru mjuzu i opuštajuću atmosferu u Biggest Little Rock Clubu!

 

26.07. petak - SUMMER ACOUSTIC SESSIONS - INES I DALIBOR (Charlie's Flaw) & Pelin party

Cijelo ljeto Hard Place radi i u sklopu našeg ljetnog programa pod nazivom Summer Acoustic Sessions svakog vikenda imat ćemo akustične svirke na malom stage-u. Za početak ljetne sheme pripremili smo Vam jednu poslasticu. Stiže nam fenomenalni dvojac iz banda Charlie's Flaw koji će nas malo zagrijati za njihovu svirku koja slijedi sutra na Šalati. Fenomenalna Ines na vokalu i Dalibor na gitari proves će nas kroz velike hitove Skunk Anansie (čiji je Charlie's Flaw tribute band), ali i ostale velike hitove "ženskih" bandova. Još ako dodamo da Pelin party DVA ZA JEDAN cijelu noć, nema razloga, ako ste u Zagrebu, da ne budete baš u Hard Place-u na našem prvom akustičnom vikendu da se malo odmorimo od "rokanja". Tu je i "zabavni park" - bilijar, fliper i jukebox. Vidimo se!?

 

27.07. subota - SUMMER ACOUSTIC SESSIONS - DIMITRA (Australia) & Vodka party

U subotu 27.07. Hard Place će u sklopu našeg ljetnog programa SUMMER ACOUSTIC SESSIONS ugostiti mladu australsku kantautorica Dimitru. Ona je imala svoju "hrvatsku premijeru" u Biggest Little Rock Clubu u sklopu Blues UtoRocka i osvojila je sve prisutne. Njen melodični pop rock sa sjajnim vokalom može se čuti na singlu "Impossible Possible", a ove subote zabavit će nas sa velikim svjetskim hitovima uz akustičnu gitaru. Ovo joj je prvo samostalno pojavljivanje u Zagrebu, pa ne propustite priliku vidjeti i čuti ovu sjajnu autoricu! https://www.youtube.com/watch … Date with Destiny https://www.youtube.com/watch … Dont Explain Don’t Apologise. Očekuje Vas dvostruki happy hour od 20 do 22 sata kada su sve pive 2 kune jeftinije i Vodka party DVE ZA JEDNU cijelu noć. Upad je free

 

USKORO...

 

 

 

 

 

 

 


26.07. - 31.08. SUMMER ACOUSTIC STAGE

03.08. subota - DIMITRA

09.08. petak - DOMINIK

17.08. subota - DOMINIK

23.08. petak - BJUTI&BIST

30.08. petak - MARKO I KIKI

31.08. subota - MIRO KRUG & LILI GEE

06.09. petak - OTVARANJE SEZONE - MARIO KOVAČ

07.09. subota - OTVARANJE SEZONE - AC/DC by BALLBREAKERS

18.09. srijeda – MIKHMAKH (France)

20.09. petak – PEARL JAM PROJECT

27.09. petak - 9. ROĐENDAN HARD PLACE-a

28.09. subota - 9. ROĐENDAN HARD PLACE-a

05.10. subota - KILL IN MANJARO

11.10. petak - MALIŠANI

18.10. subota - GUNS'N'ROSES TRIBUTE & PURE TONIC (D)

19.10. subota – DOLCEVITA by D.J. ROBERT MAREKOVIĆ

24.10. četvrtak - 11th CROATIAN BLUES CHALLENGE

25.10. petak - 11th CROATIAN BLUES CHALLENGE

26.10. subota - 11th CROATIAN BLUES CHALLENGE

29.10. utorak - LIZA COLBY SOUND (U.S.A.)

07.11. četvrtak – WALKYRIA (Italy)

22.01. srijeda - MANZANA (Finland)

11.03. srijeda - REVEL IN DIMES (U.S.A.)

30.04. četvrtak - CASKET (D)

 

PRETRODAJA REZERVACIJE

HARD-PLACE CAFE

Svaki radni dan od 9 ujutro u Hard Place-u možete popiti kavu, razgledati naše memorabilije, igrati fliper i bilijar i pustiti svoju omiljenu pjesmu na jukeboxu. Subotom od desetke. Vidimo se!

MALA ŠKOLA ROCK'N'ROLLA - DEMO-HR PRIJAVE

  • DEMO HR 2014. -  MALA ŠKOLA ROCK'N'ROLLA DEMO HR 2014. - MALA ŠKOLA ROCK'N'ROLLA
    Nakon par godina pauze kreće nova sezona demo natjecanja u klubu Hard Place! Demo HR 2019 ide pod nazivom MALA ŠKOLA ROCK'N'ROLLA i nadamo se da će, kao i u prethodnih sezone, donijeti neke dobre bandove i pronaći sretnike koji će dobiti vrijedne nagrade i titulu pobjednika!  
    Sezonu 2011....
    opširnije...

SUPPORTED BY:

Monitor

Terapija

______

________